Beeldschermbril tegen blauw licht

Als je dagelijks lang naar een beeldscherm zit te kijken, kan het zijn dat je last krijgt van diverse klachten. Een beeldschermbril kan helpen tegen deze klachten. Deze bril heeft geen sterkte en filtert het blauwe licht van beeldschermen. Op deze manier kun je ontspannener naar een beeldscherm kijken en kun je ook ’s avonds beter slapen.

Naast beeldschermbrillen voor volwassenen, bieden wij ook diverse beeldschermbrillen voor kinderen. Wij zijen namelijk dat kinderen ook steeds meer naar beeldschermen kijken, wat niet bevorderlijk is voor de nachtrust. Een beeldschermbril kan hier bij helpen.

Geïnteresseerd in onze beeldschermbrillen?

Bekijk ons assortiment en plaats een bestelling!

Beeldschermbril kopen bij Computerbril.nl

  • Meer rust voor je ogen;
  • Sneller in slaap vallen;
  • Minder snel tranende ogen;
  • Efficiënt en ontspannen werken;
  • De juiste houding voorkomt hoofd- en spierpijn.

Ben je overtuigd van het nut van een beeldschermbril? Bestel deze dan direct via onze website. Wij versturen de bril gratis via brievenbuspost. Indien je nog vragen over onze producten hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wat is een beeldschermbril?

Een beeldschermbril zonder sterkte filtert het blauwe licht dat een LED beeldscherm afgeeft. Dit blauwe licht is namelijk meer blauw licht dan normaal daglicht heeft. Door het blauwe licht kun je hoofdpijn krijgen, slechter slapen en kun je mogelijk minder goed ontspannen. Het filteren van dit blauwe licht zorgt ervoor dat je deze ongemakken niet meer ervaart.

De bril beschermt jouw ogen voor dit blauwe licht. Je zult merken dat je geen hoofdpijn meer hebt door het kijken naar een beeldscherm. Tevens zul je beter slapen aangezien de aanmaak van melatonine niet meer verstoord wordt. De klachten en ongemakken van een hele dag naar een beeldscherm kijken zullen verdwijnen met het gebruik van een beeldschermbril zonder sterkte.

Geïnteresseerd in onze beeldschermbrillen?

Bekijk ons assortiment en plaats een bestelling!

Monturen voor kinderen en volwassenen

Niet alleen volwassenen, ook kinderen kijken tegenwoordig steeds vaker een lange tijd naar een beeldscherm. Daarom hebben wij naast de beeldschermbrillen voor volwassenen, ook brillen voor kinderen gemaakt. Voor kinderen en volwassenen hebben wij diverse monturen ontwikkeld. Zo kun je altijd een montuur vinden dat bij jouw style past.

Heb je al een bril maar wil je toch gebruik maken van de computerbril? Wij hebben click-on brillen gemaakt. Deze kun je zeer eenvoudig en veilig aan jouw normale bril bevestigen. Je ervaart toch de voordelen van de beeldschermbril én je kunt nog scherp zien. Enkele van onze modellen zijn Aqua, Spirit en Atlantis.

Bestel een beeldschermbril

Wil je een beeldschermbril kopen? Bestel deze dan direct via onze website. Je zult zeer snel de voordelen van de bril gaan ervaren als je deze eenmaal veel gebruikt. Wij versturen de bril gratis via brievenbuspost. Mocht je toch niet tevreden zijn met de beeldschermbril, is het uiteraard mogelijk om deze te retourneren. Indien je nog vragen hebt kun je deze stellen via ons online contactformulier of stuur een e-mail naar info@computerbril.nl.

Geïnteresseerd in onze computerbrillen?

Bekijk ons assortiment en plaats een bestelling!