Bril voor de computer

Werk je veel met een computer? Dan is een bril voor de computer een goede optie voor jou om jouw ogen meer rust te geven. Deze bril zonder sterkte filtert het blauwe licht van beeldschermen en beschermt jouw ogen beter. Al onze brillen worden gratis verzonden als brievenbuspakket.

Wij bieden computerbrillen voor volwassenen en kinderen. Naast brillen zonder sterkte, hebben wij ook clip on brillen. Deze kan op jouw normale bril bevestigd worden waardoor je toch het profijt hebt van een computerbril, ondanks jouw gewone bril.

Geïnteresseerd in onze computerbrillen?

Bekijk ons assortiment en plaats een bestelling!

Computerbril kopen bij Computerbril.nl

  • Meer rust voor je ogen;
  • Sneller in slaap vallen;
  • Minder snel tranende ogen;
  • Efficiënt en ontspannen werken;
  • De juiste houding voorkomt hoofd- en spierpijn.

Bestel direct een bril voor de computer via onze website. Wij verzenden deze gratis als brievenbuspakket. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Wat is een computerbril?

Een computerbril beschermt jouw ogen tegen het blauwe licht van beeldschermen. Bij het gebruik van deze bril, is het gemakkelijker om ’s avonds te ontspannen en slaap je makkelijker. Misschien merk je het zelf wel, nadat je de hele dag naar een beeldscherm gekeken hebt, kan het zijn dat je hoofdpijn hebt of slecht slaapt. Het blauwe licht van beeldschermen kan voor vele klachten zorgen.

Een LED beeldscherm bevat veel meer blauw licht dan natuurlijk daglicht. Dit blauwe licht wordt gefilterd door een computerbril. Op deze manier kunnen jouw ogen gemakkelijker ontspannen en wordt het slaaphormoon melatonine gewoon aangemaakt. Dit is ook iets wat wordt verstoord door het blauwe licht van een beeldscherm.

Geïnteresseerd in onze computerbrillen?

Bekijk ons assortiment en plaats een bestelling!

Bril voor computer voor volwassenen en kinderen

Wij bieden diverse versies van de computerbril zonder sterkte. Heb je al een bril maar wil je toch gebruik maken van onze bril voor de computer? Dan hebben wij een click-on bril. Deze bevestig je zeer eenvoudig aan je dagelijkse bril.

Ook kinderen kijken tegenwoordig veel naar beeldschermen. Daarom bieden wij ook een computerbril zonder sterkte voor kinderen. De computerbril hebben wij in diverse monturen ontwikkeld. Zo kun je er altijd een kiezen die qua stijl het meeste bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de monturen Spirit, Aqua of Atlantis.

 

Bestel gelijk een computerbril

Wil je ook een computerbril kopen? Deze bestel je zeer eenvoudig via onze website. Je ervaart binnen de kortste keren de voordelen van zo’n bril. Je bent ’s avonds meer ontspannen maar kunt ook met een ontspannener gevoel werken gedurende de dag. Tevens zul je ’s avonds beter slapen omdat de melatonine aanmaak niet verstoord is door het kunstmatige licht van het beeldscherm.

Indien je niet tevreden bent met de bril kun je hem uiteraard retourneren. Wij storten dan jouw geld terug. Heb je vragen over de bril voor de computer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@computerbril.nl. Wij staan jou graag te woord.

Geïnteresseerd in onze computerbrillen?

Bekijk ons assortiment en plaats een bestelling!