Computerbrillen en beeldschermbrillen!

Steeds vaker kiezen mensen voor een computerbril of beeldschermbril. Het gaat hier om een computerbril zonder sterkte. Waarom zou je denken? Waarom kopen mensen nu eigenlijk zo’n speciale bril? We leggen het je graag uit! Wist je namelijk dat je vaak twee of meer uur per dag achter een computer zit? Wanneer je een kantoorbaan hebt is het vaak nog veel meer. Je merkt dan vaak aan het einde van de dag al dat je ogen wat vermoeid zijn. Een beeldschermbril of computerbril zonder sterkte kan dan helpen om deze klachten te verlichten en zelfs te verminderen. We hebben op onze site een uitgebreid aanbod van computerbrillen. We vertellen je er echter graag eerst nog meer over, voordat je een mooi model uitkiest. Computerbril zonder sterkte

 

Wat is een beeldschermbril of computerbril?

De ogen in ons lichaam zijn niet gemaakt om te turen op een korte afstand. Doordat we echter door de eeuwen heen anders zijn gaan leven en ook anders werken gebeurt dit nu wel. Onze ogen zijn hier nog niet aan gewend of afgestemd. Het kan daardoor zorgen voor verschillende klachten. Een beeldschermbril of een computerbril kan hierbij helpen. Het is een bril welke is geoptimaliseerd om de afstand tussen het beeldscherm en je ogen goed te overbruggen. Het is gemakkelijk om zo langer op je beeldscherm te kijken. Je ogen hoeven zich minder in te spannen en raken niet zo snel vermoeid. De computerglazen passen trouwens in ieder montuur. 

De computer brillen zonder sterkte hebben een blauwe glans. 

De voordelen van de beeldschermbrillen en computerbrillen. 

De ogen hebben wat meer rust

Het is prettig om te dragen. 

Minder snel een brandend gevoel in je ogen of zelfs tranen.
Een betere zithouding waardoor je ook minder last krijgt van je lichaam (nek, rug, schouders)

Het is efficiënt en het werkt plezier. 

 

De hamvraag: Heb jij er eentje nodig? beeldschermbril

 

Het is goed om stil te staan bij de vraag of je een computerbril nodig hebt. Het is vaak handig als je meer dan twee uur achter een beeldscherm zit. Ook wanneer je ogen moe zijn aan het einde van de dag is het goed. Heb je last van je nek, schouders of rug? Dan kun je met het dragen van een bril hier baat bij hebben. 

 

Waarom niet een gewone bril? 

 

Een beeldschermbril is anders dan alle andere brillen. De doelen zijn net anders, waardoor de brillen anders zijn afgestemd. Een leesbril helpt je om dichtbij meer te zien. Je gaat hierdoor vaak dichter op het beeldscherm zitten. Slecht voor je rug en nek. Een multifocale bril is een mix van ver en dichtbij. Toch niet perfect voor je beeldscherm houding. 

 

Een blauwe bril (computer bril zonder sterkte) of een beeldschermbril? 

 

Beeldschermen geven een blauw licht af. Het blauwe licht maakt melatonine aan waardoor je slaperig wordt. Met een blauwe bril reduceer je dit blauwe licht en wordt je minder snel moe. Wanneer je in bed ligt kun je dan juist wel weer lekker slapen. Computerglazen hebben niet per se een blauwlichtfilter. Het is dus goed om hier op te letten als je dit wilt. 

 

Veel keuze aan computerbrillen 

 

Op onze site vind je veel verschillende soorten computerbrillen en beeldschermbrillen. Maak de juiste keuze en je zult snel je nieuwe computerbril in huis hebben. We hebben gekozen voor een aantrekkelijke prijsstelling, waardoor je niet lang hoeft na te denken om het wel of niet te doen. Ontdek de voordelen van een computerbril en geniet van alle voordelen. 

 

Gratis verzending en geen BTW

 

Wanneer je een computerbril of beeldschermbril bij ons koopt, verzenden we de bril geheel gratis als brievenbuspakketje. En wist je dat de producten uit ons aanbod onder de BTW-vrijstellingsregeling vallen? Daar pluk jij de vruchten van. We brengen namelijk geen BTW in rekening. Daardoor ben je gegarandeerd van een kwalitatieve bril voor een aantrekkelijke prijs.