Computerbril of beeldschermbril nodig?

Spirit

Spirit

€ 32,95

Deze mooie bril bestaat uit een combinatie van goudkleurig metaal en zwartkleurige kunststof.

Bekijk product

Aqua

Aqua

€ 12,95

Deze kinderbril van kleurrijke kunststof ziet er zo onschuldig uit, maar is een echte tijger als het gaat om de reductie van blauw licht.

Bekijk product

Atlantis

Atlantis

€ 27,95

Deze bril heeft een dun montuur van donkerkleurig metaal. Hij filtert het blauwe licht uit beeldschermen voor zo’n 90%.

Bekijk product

Awakening

Awakening

€ 22,95

Deze lichte bril heeft een montuur van zwart kunststof. Hij filtert het blauwe licht uit beeldschermen voor zo’n 90%.

Bekijk product

BEKIJK AL ONZE BRILLEN HIER


Op zoek naar een computerbril of beeldscherm zonder sterkte om je ogen te beschermen tegen het blauwe licht uit LED-beeldschermen? Bij Computerbril.nl kun je een bril zonder sterkte kopen die dit blauwe licht filtert. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod anti-blauwlichtbrillen. Van clip-ons voor brildragers tot speciale brillen voor kinderen.

Je bent 100% gegarandeerd van het feit dat alle brillen uit de webshop optimaal beschermen tegen blauwlicht. Alle brillen worden gratis verzonden als brievenbuspakketje. Bekijk ons uitgebreide online aanbod aan brillen zonder sterkte en bestel een bril in de webshop.

Computerbril kopen bij Computerbril.nl

Waarom een computerbril of beeldschermbril kopen? De voordelen op een rij:

  • Meer rust voor je ogen
  • Sneller in slaap vallen
  • Minder snel tranende ogen
  • Efficiënt en ontspannen werken
  • De juiste houding voorkomt hoofd- en spierpijn

Bescherming tegen blauw licht

Als je gebruik maakt van tablets, computers en smartphones word je blootgesteld aan het blauwe licht dat de schermen uitstralen. Heb je aan het eind van de dag vermoeide of prikkelende ogen? Of merk je dat je niet ontspannen kunt werken, heb je hoofdpijn of slaap je slecht? Door het blauwe licht dat beeldschermen uitstralen, kunnen allerlei klachten ontstaan.

Het LED-licht van een beeldscherm bevat namelijk meer blauw licht dan natuurlijk daglicht. Een computerbril filtert het overmatige blauwe licht uit het LED-licht dat een beeldscherm uitstraalt. Zodoende ervaren je ogen meer rust en wordt de aanmaak van het slaaphormoon melatonine niet langer verstoord.

Gratis verzending en geen BTW

Wanneer je een computerbril of beeldschermbril bij ons koopt, verzenden we de bril geheel gratis als brievenbuspakketje. En wist je dat de producten uit ons aanbod onder de BTW-vrijstellingsregeling vallen? Daar pluk jij de vruchten van. We brengen namelijk geen BTW in rekening. Daardoor ben je gegarandeerd van een kwalitatieve bril voor een aantrekkelijke prijs.

Computerbril zonder sterkte kopen? Bekijk ons aanbod!

Ben je overtuigd van de werking van een computerbril of beeldschermbril en wil je ook ervaren hoe het is? Bekijk ons aanbod aan brillen en plaats een bestelling in de webshop! De bril wordt vervolgens zo snel mogelijk verzonden als brievenbuspakketje, helemaal gratis. En ben je niet tevreden met je bril, om wat voor reden dan ook? Dan kun je hem retourneren en storten wij je geld terug.

Wanneer je een vraag hebt over een bril uit ons aanbod of iets anders wilt weten kun je altijd contact met ons opnemen. Laat je contactgegevens en vraag achter in het contactformulier of stuur een e-mail naar info@computerbril.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je van meer informatie te voorzien.